Fotoalbum

VG.NO 03-03-2016

RUSSISK VIKINGTID

RIGHT OR WRONG ?? NÅR FIKK NORGE INVASJONS- OG ANGREPS-STYRKER ?? ER DET VIRKELIG NORGES OPPGAVE Å BLANDE SEG OPP I KONFLIKTER PÅ ANDRE SIDEN AV JORDKLODEN ?? NEI, Å ATTER NEI !!

NRK.NO 14-11-2015. TERRORANGREP I PARIS.

01-2018

BERGEN-KIRKENES "MINUTT FOR MINUTT" MED GAMLE MS "RAGNVALD JARL" (:OMDØPT "SJØKURS"...) NRK-IDEEN MED NON-STOP-FILMING GJENNOMFØRT 3 GANGER : 2011 2013 OG 2015.

2017

2018

"MAKTBRUK OG REIMSENGER- TRADISJON PÅ ÅSGÅRD" STO DET ENGANG Å LESE I SAMME AVIS.

2018

ER VIGELANDS-ANLEGGET OGSÅ FORBUDT PÅ FACEBOOK ?!!!!!

2018

MILITARY NEWS- OTHER NEWS

NATIONAL AND INTERNATIONAL NEWS

NEWSPAPERS AND TV-NEWS

PRINTED IN  NORWAY A.O. 

FRAGMENTS OF NEWS FEW YEARS BACK IN TIME- UNTIL TODAY.   

BUILDT UP: CASE AFTER CASE  

(NOT IN DISORDER AN KAOS- LIKE MANY NEWSPAPERS). NO SPORT AND REKLAME !!

SPECIAL-FOCUS ON:

01: SALG AV NORGE BIT FOR BIT TIL UTLANDET. SALG AV "NASJONALHELLIGDOMMER" [:HURTIGRUTEN- RIKSVEI NR.1 TIL ENGLAND 2014] OG "ARVESØLV" TIL UTENLANDET.  PRIVATISERING OG SALG AV STATENS EIENDOMMER= FOLKETS SLIT OG SKATTEINNBETALINGER TIL PRIVATE I INN OG UTLAND.

02: NEDBYGGING AV NORSK FORSVAR I EN SVÆRT UROLIG TID- UNDER 5 KVINNLIGE FORSVARSMINISTRER [:VERDENS-RECORD I ANTALL] ENDA KVINNER FIKK STEMMERETT I NORGE FØRST I 1917. 

"SNIK-INNFØRING" I 1990 [:BRUNDLAND-REGJERINGEN] AV KVINNERS RETT SOM TRONEN-ARVING [:ARVEFØLGELOVEN] ENDA DET HAR VÆRT KUN 1 DRONNING I NORGE [:MARGRETRHE I 1388-1412]SIDEN HARALD HÅRFAGRE I 865.

03: FORHOLDET I NORD-OMRÅDENE MELLOM NORGE OG RUSSLAND.  [:AKTUELT TEMA SIDEN NORGE ER DET ENESTE BLANDT 4 KONGEDØMMER I NORDVEST-EUROPA [: NORGE- ENGLAND- SVERIGE- DENMARCK] MED GRENSE-LINJE MOT REPUBLIKKEN RUSSLAND [: 19,6 MIL VED GRENSE-JAKOBSELV/ ØST-FINNMARCK] . DA KOMMUNIST-REGIMET FALT I 1990 [:ETTER 70 ÅR MED "KALD KRIG" OG DRAPET PÅ DEN 1250 ÅRS GAMLE KONGE-ÆTTEN (TSARER) I RUSSLAND I KATERINBURG I 1918] ÅPNET PRESIDENTENE GORBATSJOV OG JELTSIN DET ISOLERTE RUSSLAND MOT VESTEN.

04: KRIGEN I SYRIA. SELVORDS-BOMBERE OG YTTERLIGGÅENDE ISLAMIST-KRIGERE ["IS"]. [:ET FENOMEN SOM OPPSTO ETTER DE USA-LEDEDE KRIGENE MOT LAND SOM AFGHANISTAN- IRAQ- LIBYA OG SYRIA]

INTEGRERINGEN AV ET STORT ANTALL FLYKTNINGER OG UTENLANDSKE BORGERE I NORGE "FARGERIKT FELLESKAP" "FLERKULTURELT MANGFOLD" SAMT EUROPA OG RUSSLAND. 

BRUK AV KROPPS OG ANSIKTS-DEKKENDE PLAGG- EN NY OG FREMMED KLESSTIL SOM ALDRI FØR HAR FOREKOMMET I EUROPA OG NORGE.

05: NORSK PSYKITATRI OG BARNEVERN UNDER LUPEN- ETTER GJENTATT KRITIKK FRA ET STORT ANTALL PASIENTER OG BARNEFAMILIER. SAMT BRUK AV ULOVLIGE TVANGS-MIDLER I NORSK PSYKIATRI OG HELSEVESEN. 

06: SALG OG UTFLAGGING AV DEN NORSKE HANDELSFLÅTEN OG PASSASJER-SKIP TIL UTLANDET. NORGE SOM FØR VAR NR.1 PR.TONNASJE PÅ DE 7 VERDENSHAV- ER NÅ HAVNET PÅ 3.PLASS (SLÅTT AV USA OG JAPAN). 

07: HACKING OG IT-OVERVÅKING AV BEFOLKNINGEN FORETATT AV MYNDIGHETENE.

O.A.

NEWS WITHOUT SPORT AND DISTURBING REKLAME !! 


UPDATES: EVERY WEEK BY: MECHLENBORG ARCHIV AS [:NORGE NORWAY]

Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE